TavsanSevgisi.com - PonPon Kuyruklu Site Tavşan Sevgisi Facebook 'da...

PonPon Konular PonPon Konular  PonPon Forum Üyelerini Göster PonPon Üyeler  PonPon Ajanda PonPon Ajanda  Forumu Ara PonPon Arama  PonPon Yardım PonPon Yardım
  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ana Sayfam Yap - Favorilerime Ekle - Arkadaşını Davet Et !

TAVŞAN SEVGİSİ

Gerçek Hayvansever 'Tabakta Hayvan' Sevmez !  'Aşk' gibidir tavşanlar. Narin, zeki, duygulu ve sevgi doludurlar. İster beyaz, ister gri.. Aşkın her rengi tatlıdır. Bir tavşanın gözlerindeki sevgiyi gördüğünüz anda, aşkın zevkini yaşamaya başlarsınız. Tüylerini okşadığınızda, sevgilinizin elini tuttuğunuz kadarki kadar mutlu olursunuz. Koşmasını, oynamasını, uyumasını seyrederken, tüm dertlerinizden kurtulur, eşsiz bir huzura kavuşursunuz. İşte tavşan sevgisi, aynı aşık olmak gibidir. Hayatınıza bir kere girdimi, bir daha çıkmasını istemezsiniz. Her şeyiyle sizindir artık, size muhtaçtır, sevgi bekler, ilgi bekler. İşte TavsanSevgisi.com, bu tavşan aşkını yaşayanların sitesidir. Hoş Geldiniz...

Forumdaki Son Mesajlar : tavsanim hamilemi 3 HAFTALIK TAVŞANA PİRİNÇ VERİLİRMİ tavşanım köpek gibi <3 :) Bir tavşan bu kadar keyifli uyuyabilirmi :) Sürmelim tavşanım için yatak Geçici kafes Veterinerlik Fakültesi anlamiyor yardim edermisini benım guzel bulutum :) Bu da benim kar'ım Yuki :3 yardım edin lütfenn Yen, Yepyeni Kraker Videosuu :) Korkmaya başladım.... yavru tavşanı neyle beslemeliyim ? çikolata tavşanım :( Bu da yeni misafir :) bizde misafirler bitmiyor... YAVRULAR 15 GÜNLÜK OLDU çiçek aslanbas cinsi tavsanim icin yuva ariyorum Yeni tavsik Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? Duman Tavşan İsteyen Varmı? vermelimiyim :( yavru tavşan Sürekli yatıyor & Talaş problemi tuvalet eğitimi Pati nin kulagi dustu! DAYANAMIYORUM. yavru tavşan verdiğim yemler zararlımı saçma belki ama nolur bilgi Tavşan Kafesi KÖPÜĞÜMDEN HERKESE MERHABALAR afacan ve bıcırıkta burda :)) Köpüğüm ve ben aranıza yeni katıldım Merhaba Tavşanım Hamilemi? Kızıma yuva arıyorum(Ankara) Arkadaşlar tavşanlarım ve bende aranıza katıldık 19 MAYIS KUTLAMASI (ANKARA) TAvşanın kulağı Yem bozulmuş mudur? tavşanımın yaşı sizce kaç çiftleşme Yeni bebek Tavşanım ne su içiyor ne de uyuyor behlül :) Dısarı çıkarttım sorun olurmu ? tavşanımın karnı şiş Eminönü Tavşanı İstanbul Beylikdüzü yavru tavşan Ne yapsam karar veremedim :/ Yeter artik dayanamiyorum! Anne Tavşan Karga. ek olarak ne yedirebilirim? Badem çiş yapmıyor Tavşanım ses çıkarıyor .. Paşa'm Tavşanım zayıfladı Yalancı hamilelik??!!? Kısırlaştırma Hakkında Merak Edilenler ada ve zellanda tavşanı üreyebilirmi ? ÖZELLİKLE KIZLARIMIZ İÇİN KIYAFET Sen Benim Dünyamsın.. Gece yatarken uyutmuyor İSTANBUL, BAHÇELİ EVE YENİ ARKADAŞ Erkek Tavşan Kısırlaştırmak sokak kedisi -izmir eglence Neden neden Tasma 8 + 3 = 11 tavşan durum vahim :D Sorum var bebe hasta Samsun - Erkek Tavşan Aranıyor Evcil hayvan sahiplendirme formu hakkında tavşanımın tırnağı Arkadaşlar neden olabilir ? Kasıkta Şişme Bu da benim bebeğim Mopsy'min fotoğrafları Sorunlarimiz var Pıtırcık 6 tane doğurdu Tatilde yanıma götürmelimiyim? saçımı yiyiyor :/ ?? Rahatlama Kutusu ve Yapımı :) Tüyleri döküldü fakat... Şikayet geldi vermek zorundayım diş gıcırdaması temizleme ? tavşanımın cinsi Çiftleşme sorunsalı Yeni arkadaşım :) zeytinimin tırnakları çok uzadı Mopsy ve Ceyda hepinize merhaba diyor :p süt Pamuğum artık yok :( tavşanım sağlıklı mı Tavşanın poposu büyüdü ve kırmızı kavga Hollanda Lopun kulakları ne zaman düser Tavşan serüveni Günesten Etkilenirmi Foruma Resim Koyma Tavşanım Benden Kaçıyor kocaelide erkek lop tavşanıma dişi tavşan ariyorum ve paşa dün akşam cektım oglusumu <3 tavşana bakacak birini bulamadım:( tavşanımın sorunu varmı iki gun evde tek basına kalsa sorun olurmu?? yavrular ölüyor Tavşan Alacağım İshal Ve Karın Guruldaması Arkadaşlar sizce bu anormal mi ? Sasha dualarınızı bekliyorr :) Oscar 1 yaşına Girdii :) Badem ve yanındaki tavşana aile arıyorum erkek hollanda lop tavşanıma eş arıyorum(Ankara) Tavşanım Delirdi Mi ? Tavsanımda Böcek tavşanım kabız mı? Z-mat Tavşanım doğurdu :) öneriler benim canlarım.. dişi prenses araniyor. rumuz.yalniz62 mecnuna bahçeli bir yuva arıyorum:) tavşan ve köpek Tavsanımın Koku Sorunu Cüce tavşan Büyük gün geldiiiiii bulutun dıkısı cok sert ?? Tavşan karanlıkta görürmü???? tavşanım ishal gibi bir sürü sorunumuz var kilosu normal mi miniğim hasta Yeni tavsanım Alınacaklar listesi kafes seçimi eti form verilse olurmu Dişi Lopum bulut :) farklı bir konu tasmayı nasıl takıcagım Tavşan sahiplendirilecek (iri, siyah, erkek) Tavşanlarıma Aile tavşan için toplama yem sıkıntılı bir durum! Tavşanlarımdan biri çok hareketsiz Erkek tavşan mi dışı tavşan mi Sokak köpekleri için.. Tırnak Kesim Yeri izmir veteriner tavsiyeleri ve fiyatları Tavşanımın yaşı ve çiftlesmesi Bıyık yolmak tavşanıma yapacagım gecici kafes uygun mu ? Tavşanımı Sahiplenmek İsteyen adolf ile lenine veda ! hoşgeldin bulut! yavru tavşanıma ne yedirebilirim Yavru tavşanı yanına yaklaştımalı mıyım???? bursada tavşan arıyorum Fotoğraflar. tavşan almak istiyorum Yeni Tavşan/ Misafir Kedi Kumu İle İlgili Tavşanımın Cinsel Hayatı ile birkaç soru yardım acil ! Artık benimde bir tavşanım var Tavşanımla nasıl oyun oynabilirim tavşan nasıl Tutulur oğlum kötü durumda ölmesinden korkuyorum tavsanim hasta Kısırlaştırma ve Birkaç Soru Tavşanların balık yağı almaı gerekiyor mu? Tavşanların birbirine alışması bebekler üşür mü Tavşan İçin Veteriner oyundan dönüş Mülüyle uzun yola gidilebilir mi? Yepyeni Taptaze Tuvalet Eğitimi Videosuu :)) tavşanımın ayağı morardı tavşan hastalıkları pdf Tavşanım ölecek mii :( kafes projem hayvan deneyleri imza kampanyası Angora tavşanlarımdan kız olanı ağlıyor Paşa <3 büyüdü LOKUMA YUVA ARIYORUZ! ne yapmaliyim? Acaba Ne Rüya Görüyordur 1 aylık ücretsiz lop yavruları kısırlaştırma kuduz aşısı ishal yapar mı? tavşan ve lop tavşan bursa'da veteriner doğuma saatlerrr :) işte benim aşkım İyi mi?Kötü mü? Merhabalar =) hangi tasma?nereden alayım? arkadaşımın tavşan sevgisi bebe Tavsanimi Tekrar Almali Miyim çok önemli rabbit.org çeviri Yeni video geldiiii :B karnı şiş Tuvalet kemirme taşı Dişi Hollanda Lopu Arıyorum izmirden gönüllü tavşan beslemek istiyorum hasta sanırım korkuyorummm Pati'nin Cinsi Nedir? Temizlik ve birkaç soru yeni tavşan Tavşan Bakım Videoom :)) ANTALYA'DAN ERKEK TAVŞAN ARIYORUM Tavşanım Doğurdu Bandırma'dan Pati İle Geldikk :)) tavsanıma ne yedirmeliyim ? kafes boyutu tasmaaaaaa Üzgünüm... tüylerini yolup ağzında biriktiriyor Marley'imle Ayrılık Vakti Yenilerr <3 adolf ile lenin ilk kez çiftleştiler !! ışıl'ımmm :) Yem :S Arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var lütfen Acemi Tavşan Sahibi Bahattin :( İstanbulda kuru yonca ve saman bulabileceğim yer? Arkadaşlar Yardım!! Sorularım. Tavşanım düşürdü :( Kağıt yiyor:( akıllı kızım Kedi Kumu Kısırlaştırma ömrü mü uzatıyor? tuvaletle ilgili sorunlar Tavsanımın üstün zekasııı :) alerji ateşi var =( Lütfen yardım Sinirlerim Bozuldu.! Zilli Oyuncağı İle Oyun Oynayan Kuş - Limon!!! Bir Bakarmısınız yavrularıma yuva arıyorum İç dışparazit aşısı Halsizliğini farkettim boynunda cok tüy var UZUN SÜREN TÜY DÖKÜLMESİ Tuvaletini neden oraya yapıyor Tavşan Almak İstiyorum Adana İstanbul'da Tavsiye Edebileceğim Veteriner Bitkilerimizin yapraklarını yiyor Mülaayim :) Vanilya Hastalandı hollanda loplarıma dişi arıyorum ishal sorununa kesin çözüm adolf ile lenin büyüyorlar :D behlül beni çok korkutuyo :( Süpürge hangi ayda GEçen seneki tavşanım BADEMM İSHAL Çiftleşmezse. çok su içme sorunu Canım tavşim ve ben Tavşanlarım Hamile çiftleşmedeki sorunlar tavşanım boynunu sabit tutamıyor Neden bu kadar çok tüy döküyor? <3<3<3<3<3Bebişkom<3<3<3<3<3 Ufakliğa mersinden yuva ariyorum Bu da Flody &#9829; Behlülün son fotoğrafları Kırmızı İdrar yanlış mı besliyorum Red'imi vermek zorundayım İstanbuldan Merhaba Eğitiliyorlar mı? 6 aylık arkadaşlıkkk :) Minnoşlra 6ay arkdaşlk edeblcek tavşiler ariyorum oğlummm Yeşillik Erken davranmak hayat kurtarır ! Merhaba İzmir den lop tavşanımla sitenize geldik petshop da veteriner de yok! Tavşan Sağlığında Zamanın Önemi tatlı tavşanlar :) sürekli öksürüyor ! Şekere yuva arıyorum Tavşimin gözleri Aris'im canım oglum :( Neden bir tane yavru? bakarsanız sevinirim! tavsanım hamile mi Yeni Katıldım  

!!! SİTEMİZDE TAVŞAN SATIŞI VE TİCARET YASAKTIR !!!

!!! KONULARDA YARDIM, LÜTFEN YARDIM, ACİL VB. KELİMELER KULLANMAK YASAKTIR !!!

!!! İLAÇ İSMİ VERMEYİNİZ, SORMAYINIZ VE KESİNLİKLE İLAÇ TAVSİYE ETMEYİNİZ  !!!

Tavşanlar  Chinchilla  Tavşan Sağlığı  Soru-Cevap  Haberler  Üyelerin Tavşanları
Hatıra Defteri  Kaybettiklerimiz  Tavşan Resimleri  Tavşan Videoları  Tavşan İlanları  PonPon Cafe

PonPon Reklam

PonPon Reklam

Tavşan Arayanlar
 Tavsan Sevgisi:ZIP ZIP İLANLAR!:Tavşan Arayanlar
Mesaj icon Konu: ANKARADA SATILIK UCUZ CÜCE TAVŞAN Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
cucetavsan
Yeni Tavşan
Yeni Tavşan
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı cucetavsan Cevaplabullet Konu: ANKARADA SATILIK UCUZ CÜCE TAVŞAN
    Gönderim Zamanı: 12.Ağustos.2010 Saat 21:22

ankara satılık ucuz cüce tavşan

cüce tavşan 15 ytl
kafesi 20 tl

resimlerini isteyen e-postasını verebilir
IP
hoyillesu397
Yavru Tavşan
Yavru Tavşan
Simge

Gönderilenler: 81
Alıntı hoyillesu397 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20.Ağustos.2010 Saat 13:38
meraaba cücenizi ben alırım 15 tl kasfesim var bakımlarım şu haftada 3 kere kafes temizliği,haftada 3 kere çimenlik gezimi günde 3 öğün ot suyunu eksik etmiyorum ben alırım verirmisiniz yalnız ben gelemem ama anne ve babamın haberi var ama işte oldukları için evde tek ben varım alırım zaten 15 tl biriktirdim tavşan alcaktım kısmet buna çıktı heeralde salı günü 13.30-14.00 gibi getirirmisiniz yemi suluğu var kocaman kafeside var bakma şeklimide söyledim çünkü 4 tavşim daha var ama 2 kuzende o dfa ankara 2 si köyde o da tekirdağda
IP
cucetavsan
Yeni Tavşan
Yeni Tavşan
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı cucetavsan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2010 Saat 21:05
    cüce tavşan satılık değildir
IP
hoyillesu397
Yavru Tavşan